Veggdekor -ikke bokstavene «Home»

Veggdekor har lenge vært en «greie» man skal ha. Det flammet skikkelig opp da de velkjente bokstavene kom på markedet. Mange ferdige som man kjøpte i butikk, andre kunne man designe selv via nettsider. Fellesnevneren var bokstavene «Home» eller «love», eller diverse hjemmekoselige sitater. Denne trenden ser ut til å ha forandret seg, det er kanskje helt greit, alle skulle jo ha det.

60662

Det som er skikkelig hot nå, er de figurative dekorene. Man kan designe dem på sin egen vegg som man vil og få det uttrykket man selv ønsker. Mange er «barnslige» og passer godt i hjem med barn eller på barnerom, og det er bare kreativiteten som setter grenser. Mye mer moderne og stilfullt enn bokstavene som alle skulle ha.

115041_1

 

Med forskjellige mønster kan man leke seg med både barnslige og litt mer voksne uttrykk. Instagram bugner over av forskjellige varianter. Noen av dem veldig fine. Man kan også gjøre dette helt uten å kjøpe slike trykk. Man kan maskere opp mønster man ønsker, og male i fine farger. Dette har nok kommet i kjølvannet av den voldsomme DIY-bølgen som skyller over oss i disse tider!

133470_5

En annen type dekor som virkelig er trenden for 2016, er de flotte formene som kan henges på veggen. Dette er kunsten du har råd til, om du ikke skulle ha råd til favorittbildet. Og spør du oss, kan det være vel så vakkert med et dekor på veggen, enn et dyrt maleri. Disse dekorene finnes i mange butikker allerede, og kommer til å komme mye mer av i løpet av året. Vi elsker det!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s