Sort – sofistikert og delikat

Den sort-hvite trenden har for lengst nådd oss nordmenn, og er flittig postet på sosiale medier. Utallige hjem er innredet i nesten utelukkende sort-hvitt, mange av dem virkelig flotte. Men en ny trend som kommer snikende er å blande det sorte med andre farger enn hvitt. Det sort-hvite er moderne og ser iøyenfallende ut, men om du virkelig får øynene opp for interiør med andre farger og sorte innslag, kan man finne skikkelig fine inspirasjonsbilder.

Lady Pure Color supermatt 9938 Dempet Sort vs Lady Supreme Finish halvblank 9938 Dempet sort (4).jpg_395

Det er noe veldig sofistikert og delikat over den sorte matte trenden. Å mikse sort med andre farger er absolutt innenfor, og kan skape en stemning som virkelig er flott! Det er en fryd å se instagramkontoer som viser mer og mer av denne flotte trenden.

7226ca0d5dc071714baa7c3cccd96a62

Tro det eller ei, men fargen «sort» kommer også i nyanser. Ordet «farge» er jo et begrep, og alle oppfatter dem forskjellig. Men alt fra blåsort, til gråsort og også «varm-sort», er noe av det hotteste. For å trekke frem en kjent sort farge må Dempet Sort fra Jotun være favoritten. Kombinasjonen sort farge og matt overflate er nesten selvskreven innertier.

Heidi_Lerkenfeldt_Minimal_Interior_71

Det sorte kan mikses i utallige kombinasjoiner. Man kan gå for vegger, tak eller gulv i sort, eller som vist på bildet over – at man innreder med sort. Å kjøpe sorte møbler i flott design kan kanskje være for skummelt for mange, men det ser unektelig lekkert ut. Det deilige med fargen sort er at den kan brukes til det meste. De metalliske trendene mikset med for eksempel treverk er farger som passer perfekt for et dempet og sofistikert uttrykk. Vi elsker det!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s