Grått – absolutt en farge

Den deilige trenden med mye bruk av farger som harmonerer er vi skikkelig glad i. Det er kanskje en overraskelse for noen at vi skriver om grått, som vi har hørt så mange ganger at IKKE er en farge? For oss er grått like mye en farge som alle andre farger. Det gjelder bare å bruke grånyansene med omhu, ikke gå for for mange nyanser i samme hus. Slik som med alle andre farger! Her kommer noen flotte innspill på hvordan man bruker grått som supplement til de mer fargerike fargene.

grey interior 1

I mange herskapelige hus vil mange velge en lys og litt varm grånyanse. Det gir en ren og god følelse i et hus eller i en stil hvor det ofte er mange detaljer ellers. Ved å velge en litt «flatere» farge kommer andre detaljer frem, og resultatet blir en følelse av luksus med det rene på veggene og de ellers så rike detaljene.

Grey-1.jpg

Her kan man se en litt dypere grå. En fin nyanse for å sette et punkt eller en ende i et rom. Det å skape dybde, høyde eller å «sette» rommet er veldig viktig for romfølelsen. Om alt flyter i samme skala vil rommet føles lett og rotete. Ved å sette en dypere farge på større elementer som på en sengegavl, eller en endevegg vil rommet se balansert ut. Denne gråfargen passer dessuten perfekt til de aller fleste trendfargene, så å sette farge på annet interiør vil bare bli morsomt, slik som det gule og sorte på bildet.

grey 3.jpg

Til slutt – en tendens som har vært en liten stund, men som bare kommer til å komme mer og mer, er kalkmalingen flere leverandører nå kommer med. Her kan man gjøre noe mer ut av en «vanlig grå vegg». Ved å bruke kalkmaling og få et slikt resultat som på bildet over lager man nesten et bilde på en hel vegg, og så enkelt kan det være. Man trenger ikke noe mer. Veggen er i seg selv flott nok til å stå slik. Kalkamlingen er perfekt til å skape liv i en farge eller vegg som egentlig ikke er så spennende! Håper dette var til inspirasjon for dere som elsker grått.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s