Grønt – lekeland for trendsettere

Kanskje den mest behagelige skalaen å la seg inspirere av? Grønt er til stede nesten hvor som helst, og ofte uten at du legger merke til det, hvilket er veldig positivt. I rette elementer og toner er grønt den mest behagelige fargen man kan velge. Men også her; grønt kommer i alle mulige nyanser, så å velge den rette behøver nødvendigvis ikke være det enkleste…

1c5c0e80bc7044191fdcf2bd9eb94955

Her er bakveggen malt i en varm og jordaktig grønnfarge. Et behagelig syn å hvile øynene på! Det er så mange måter å gjøre en grønnfarge på. Alt avhengig av hvilket uttrykk man er på jakt etter.

fbc5322de88faf553376594fbf6bfc65

Her for eksempel! Her er grønt til stede for å skape dybde, ved å la gulvet være mørkest. Det kule bordet i marmor med grønn fot gjør sitt til at rommet får nok av energi og ikke blir for kjedelig. Kobber og rosa kan bli litt kjedelig i store mengder, men ved å brekke av med en enkel ting i grønt kan gjøre hele rommet til en opplevelse!

m10-2

Vi valgte fargen Stille, fra Fargerike for å dempe et uttrykk vi ikke likte så godt.  Vi er ikke så fan av panelplater, som det var på kjøkkenet vårt. Dermed dysset vi det hele ned med farger som setter fokus på noe annet en platene.

1000x515Lady-Pure-Color-5362-Fusion_tcm21-40359

For å gjøre det helt motsatte av å dysse néd, må vi over til denne enden av skalaen! Den grønne trenden som virkelig har skutt fart er den edgy grønne looken. Farger som forandrer seg i lyset, man kan aldri være sikker på hvordan den blir på din egen vegg kontra naboen sin. Det er det som gjør dette så gøy! De mørke grønne fargene som beveger seg over i både blått, grått og sort! Se så godt det passert til hvitt eller terracotta! Her kan man virkelig leke med farger.

Reklamer

2 kommentarer om “Grønt – lekeland for trendsettere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s