Rødt -hele spekteret

Enda en trendfarge har nådd interiøret – rødt. Å kalle det «rødt» er vel ikke så nøyaktig, men mer en beskrivelse. Det er nemlig hele spennet fra dyp rødt, innom orange, terracotta og rosa!

JOTUN_LADY_SS14_2456_PUNCH_1
Inspirasjon fra Jotun

Rødt er en krevende farge. Det er bare ørsmå nyanser fra prikken over i´en til fiasko. Men treffer du blink, blir du garantert fornøyd. En farge som fungerer bra er Whispering Red fra Jotun. En varm og samtidig klar rød farge. Fungerer perfekt sammen med treverk og sorte elementer.

jotun-1-vegg-2856-warm-blush-og-vegg-bak-10580-soft-skin
Inspirasjon fra Jotun

Dette er en av favorittnyansene. Det er noe med det duse, delikate og rolige ved denne nyansen. Den kan virke både rosa og teracotta-aktig, alt avhengig av lyset og interiøret man tilsetter fargen. Denne nyansen er like fin med hvitt som med sort. Men med sorte detaljer er det ingenting i veien for å tilsette gull, bronsje og dype farger. Det får den til å fremstå sofistikert og uttrykksfull. Nyansen kan også kombineres med andre vegger i beige toner for et varmere uttrykk.

Skjermbilde-2013-04-16-kl.-11.31.28-e1366105656219

Til slutt – orange! Kruttet som får veggene til å se jordaktig ut. Som bildet viser passer den perfekt sammen med keramikk i duse farger og treverk. En fargenyanse som ikke trenger allverdens med tilsetninger, men som er fin nok i seg selv, for eksempel på en hel vegg med en hvit dør eller et hvitt vindu… Hvis du tenker på å male i noen av disse fargene så er et tips å bare gjøre det. Ikke tenk så mye på det før du gjør det. Gå i gang med rulle eller kost, og resultatet gjør seg selv!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s