Blått -både varmt og kaldt

I går skrev vi om trendfarger, og hvordan man kan bruke dem som for eksempel vi har gjort. Men det er jo et hav av muligheter, og for å gjøre dette på en ryddig måte vil vi skrive om fargene hver for seg, og hva er vel bedre enn å starte det hele med en av de hotteste fargene dette året – blått.

d836da8b1dc0f724d4e7feafb0be31d7

-Rommet blir verken større eller mindre i antall kvadrat av hvilken farge man har på vegger og tak.

Det er ikke lenger noen skam å male hele rommet du skal pusse opp i en dyp og mørk farge. Det hvite er ut, og fargene skal endelig få komme til sin fulle rett. Det er ikke få ganger man har hørt at jo lysere rommet er, jo større føles det… Men ærlig talt, rommet blir verken større eller mindre i antall kvadrat av hvilken farge man har på vegger og tak. Følelsen av rom kan variere med fargen, men det er ingen sak å gjøre et mørkt rom stort nok med interiør og andre detaljer. Det er ikke lenger noen unnskyldning å male lyst for romfølelsen. 

wpid-40-friendly-and-fresh-blue-interior-designs-32

Den dype blå fargen gir en slags varme og ro i rommet. Den forandrer seg mye fra morgen til kveld, og har en voksen og rik følelse. Den klare blåfargen som er kaldere er inspirert av blåfargen fra Santorini. Det blå og det hvite passer perfekt sammen, og er en farge ofte brukt av kunstelskere og i det moderne. En litt mer urban fargetone. Vi har selv malt en liten gang i Santoriniblå, det kommer det bilder av senere. Ha en fin helg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s