Noen smakebiter fra NORD

I Skien har vi endelig fått en skikkelig interiørbutikk i byen! Vi har lengtet etter en fin interiørbutikk som ligger i sentrum, det er så deilig å gå i gatene å handle. NORD er en interiørbutikk som hovedsaklig tar inn gode merkevarer, men som innimellom suplerer med noen skikkelig retroskatter. Det er nesten for ille å kalle det brukte ting, for disse jentene har skikkelig god smak når det gjelder å finne gamle møbler, og de går heller ikke av veien for å male noen av møblene i deilige retrofarger! Mange superlativer her, men denne butikken er verdt et besøk – og siden du allerede er innom å leser, så får du også 20% på alle oppbevaringsbokser fra House Doctor! Se så mange bruksområder de har…

NORD har mange nyheter i september. Plakat og service fra House of Rym - høttaler fra Kreafunk og bokser fra Høuse Doctor bla.
NORD har mange nyheter i september. Plakat og servise fra House of Rym – høttaler fra Kreafunk og bokser fra Høuse Doctor bla.

Det er bare fantasien som kan sette grenser for hva disse boksene kan brukes til! Vi har for eksempel brukt dem på badet. De kommer nemlig i flere størrelser og er perfekte til baderomsartikler.

20% på alle bokser fra House Doctor - mange størrelser
20% på alle bokser fra House Doctor – mange størrelser

Hvorfor ikke bruke dem som gaveesker? Da kan du gi bort en flott eske i tillegg til gaven! Det er jo helt genialt

Her har vi brukt den minste boksen som gaveeske
Her har vi brukt den minste boksen som gaveeske

NORD ligger midt i Skien i Rådhusgata 2, men om du ikke er fra Skien og fortsatt vil benytte deg av tilbudet kan du ringe eller sende mail til jentene som driver butikken. De har ikke fått nettbutikken opp å gå enda, men de sender gjerne varene om du kontakter dem. Tilbudet varer fra mandag 21.09 til lørdag 26.09. Boksene koster fra 89.- til 199.- før 20%

Tlf: 35100480 – mail: post@nord.skien.no – Instagram: @NORD.STORE

I tillegg til kjente merkevarer for de store, har NORD også merkevarer for de små. Flotte puter, kopper tepper og leker.

Interiør for rom til de små
Interiør for rom til de små

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s