Inspirasjon for grå høstdager

Høsten er uten tvil kommet. Regn, grå dager og kaldere klima preger hverdagen. Det blir kanskje kaldere ute, men høsten er jo sesong for innekos, og hva passer vel bedre enn at denne høsten blir skikkelig fargerik og morsom? Den fargerike trenden har endelig nådd Norge! Det skal ikke lenger være bare hvitt, men farger på interiør og vegger er blitt mer fargerike og dristige, det er ingen ting som gleder oss fargeglade mennesker mer!

Bring inn de delige høstfargene
Bring inn de delige høstfargene

Høsten er kanskje den tristeste årstiden for mange. Regn, våte dager og den sure vinden. Men det er også noe annet med høsten, den er fargerik. Duse og spreke farger om hverandre. De gule og røde trærne, de beige åkrene, det sorte og dypblå havet og den grå himmelen. Alle disse elementene er farger du kan ta med deg inn i hjemet for å skape en deilig og varm harmoni – kanskje litt rart siden det er så kaldt ute? Gule farger, også blå, grønne og røde farger er skikkelig hot denne høsten. Elementer som kork, sorte metaller og terracotta er detaljer som setter en dybde og godhet i interiøret. Bruk disse deilige fargene nå som høsten er her.

Blått er en favopritt, gjerne dypblå på hele rommet
Blått er en favopritt, gjerne dypblå på hele rommet

Blått er for håpentligvis kommet for å bli – vi elsker fargene den blå skalaen har å by på. Det er noe med det mørke og tunge som får rommet til å fremstå som perfekt og balansert. Selv om fargene denne høsten er tunge og delvis mørke behøver ikke det å forbindes med triste farger. Det er sterke farger som skaper harmoni. Se så flott det er med nyanser av blått med grønne og brune innslag.

Varm, skarp og deilig farge og materialkombinasjon
Varm, skarp og deilig farge og materialkombinasjon

Det flotte med denne årstiden – og denne fargerike trenden sådan er at «alt er lov». Bruk de deilige fargene som på bildet over sammen. Den duse rosafargen sammen med skarp blå og harmoniske materialer som eik og marmor. Det er rett og slett herlig at alt ikke skal være hvitt lenger. Vi har ihvertfall mye mer glede av denne fargerike trenden – enn den hvite!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s