Våre favoritt fargekombinasjoner

Forskjellige farger skaper helhet

Etter vår mening er det alt for få som eksprimenterer med fareger og kombinasjoner. De fleste velger hvitt-hvitt, eller lyst-lyst. Hvorfor det? Det kan bli skikkelig fint å kombinere forskjellige farger. Det lager en slags helhet i rommet. Det trenger ikke å være to farger som er nesten like, men prøv heller med to farger som er helt ulike. Her skal du få noen tips som gjør det enklere å komme ut med best mulig resultat!

Demp fargene med ulike farger

DSC_0484Se på den blå fargen for eksemlpel… Den er skikkelig blå, og med hvitt tak, hvite dører og lister ble den SKIKKELIG blå. Hva gjør du da? Jo da bruker du en farge til dører og lister som demper den. Den beholder fortsatt sitt uttrykk som blå, men harmonien i rommet blir en helt annen, og fargene skriker plutselig ikke til hverandre lenger.

DSC_0485Her kommer en annen kombo – Sort og fersken! Desidert en av våre favoritter. Hele greia med denne komboen er helt genial. Vi ville male soverommet vår i en dus rosa farge. Det eneste var at vi ikke ville sove i et prinsesseslott… Litt vanskelig med rosa på veggene kanskje? Resultatet ble å sette inn matte sorte elementer. Det gjorde fargen helt vanvittig fin, og det ble absolutt ikke noe prinsesseslott, heller et trendy og urbant utrykk – akkurat det vi ville!

For å ikke ta helt av med sort på soverommet, valgte vi å legge sort på en av dørene, og på noen få detaljer. DSC_0487Ikke hele rommet, det ville drept uttrykket i den ferskenfargede fargen. Vi malte derfor vinduene i en nøytral, gråfarge, med en liten dæsj rosa i, for å skape harmoni. Komboen ser du her…

DSC_0488En annen supekul kombinasjon er komboen på badet. På badet valgte vi den mest hypa og trendy beige fargen som finnes – Anonymous – og det er noe med det navnet! Fargen ser skikkelig knall og egentlig sur ut, men når den kommer på veggen eller hvor du måtte bruke den, så fremstår den som veldig rolig, behagelig og skikkelig harmonisk. Vi har brukt den på flere steder, og spisestuestolene har aldri vært finere enn i denne fargen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s