Grønne planter – et friskt uttrykk

DSC_0454

De holder evig

Dere har sikkert lagt merke til bruken av grønne planter. Vi bruker dette mye. For oss er det ikke bare fint å se på, men det gir et friskt og rent uttrykk. Grønne planter kommer i tusenvis av sorter, men de jungelaktige plantene er skikkelig trendy nå. Det fine med disse plantene er at de holder «evig» – omtrent til du går lei og kaster dem ut, i motsetning til avksårne blomster som dauer før du vet ordet av det. Før vi fikk øynene opp for disse plantene brukte vi kun avskårne blomster. Hver fredag måtte vi til blomsterbutikken for å handle nye, det sier seg selv at det er rimligere med grønne planter…

Frisk luft

DSC_0479En annen grunn for å bruke grønne planter er inneklimaet. Det blir langt friskere inneklima av grønne planter enn å ikke ha dem. Det er jo en kjent sak at planter omdanner forurenset luft til ren luft – enda en grunn til å bruke disse fine plantene.

Planter med frukt er også grønne…

Det er rett og slett ikke til å komme unna at grønne planter er skikkelig trendy, og det skal ikke mange plantene til før du får den trendy følelsen. DSC_0481Kjøp for eksempel èn stor, og noen få små. Det trenger ikke å bugne over av for mange planter, men suplèr heller med urter for eksempel – som beskrevet i dette innlegget. Du trenger heller ikke å bare velge de vanlige plantene på hagesenteret. Kanskje du kan velge en paprikaplante, eller en sitronplante? Da har jo planten enda en god funksjon i tillegg til å være dekorativ.

Håper alle har en fin helg, og at flere kjøper de fine grønne plantene:)

DSC_0464

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s