Nytt bad – på økonomiklasse

Gi badet et løft til et evt salg

Istedenfor skaper, henger det nå håndklær ved siden av dusjen. Den mørke fargen på veggen demper hele uttrykket
Istedenfor skaper, henger det nå håndklær ved siden av dusjen. Den mørke fargen på veggen demper hele uttrykket

Badet vårt trengte virkelig en overhaling, men det var fullt brukbart. Slik er det nok mange som har det. At badet er ok, men det trenger nytt liv. Vi for vår del er ikke sikker på om vi vil ha badet der det er i dag, men å flytte det krever så mye arbeid og tid, at det er noe vi venter med til alt annet er ferdig – siden det alikevel er helt ok. Det å gi badet et helt nytt utseende bare ved noen ytterst enkle grep, er ikke vanskelig i det heletatt. For eksempel ved et salg er dette en fin måte å heve badet på. Du trenger verken flislegger eller rørlegger. Bruk bare det som allerede er på badet, med noen enkle justeringer vil det se ut som et annet bad.

DSC_0476

Lag spafølelse på 1-2-3

Ta en titt i diverse magasiner, og du vil fort se at forskjellige treverk har fått plass i alle mulige rom, på vegger i tak og på gulv. Vi DSC_0471la OSB-plater på den ene veggen. Ved å legge disse platene ser veggen lengre og større ut, og den trendy følelsen kommer med en gang. Platene er kjempefine, og de er superfine å henge opp for eksempel hyller eller bilder på. De fleste farger går til denne typen treverk. Vi valgte å dempe hele badet med mørke farger. Vi ville ha en rolig og avslappet stil på badet med mørke og delikate farger. Ved å sette inn grønne planter får du en liten følelse av å være på spa.

DSC_0466Her kommer noen før og etterbilder. Vi føler selv at badet ser ut som noe helt annet enn det det var før. Skapene ved siden av vasken ble byttet ut med eikeplater under vasken til håndklær og andre artikler. Skapene på den bakre veggen var overflødige, så de ble fjernet. Denne oppgraderingen kostet minimalt, med bare maling, OSB-plater og eikeplater. Det hele var gjort på et par dager og man slipper å betale for verken rørlegger eller flislegger. Vi håper dette var til inspirasjon, og at det nå ikke er så skummelt å gjøre en kjapp og effektiv endring av badet. Skulle du trenge hjelp med farger og utforming, tar du kontakt med oss 🙂

16_253046110 DSC_045716_160602778 DSC_0476

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s