String System – organisert stil

Fra slitt til moderne

Her - i tilknytning til kjøkkenet sto det hvite slitte sponskap fra IKEA. De nye Stringhyllene går aldri av mote.
Her – i tilknytning til kjøkkenet sto det hvite slitte sponskap fra IKEA. De nye Stringhyllene går aldri av mote.

Da vi pusset opp 1.etasje trengte vi nye hyller. Før sto det slitte gamle skap fra IKEA, vi behøver ikke å beskrive det for dere engang… Det var mildt sagt lite pent. IKEA kan være superkult, det har vi jo også skrevet om før, men noen ting kan man styre seg for. Hvis man håndplukker fra IKEA kan man virkelig finne fine ting, men hyllene hos oss – de gikk ut vinduet! Vi trengte noe kult, fint og funksjonelt – vi landet på String Shelf System. For et kult system! Du kan jo bygge og gjøre om akkurat som du vil. Og akkurat her som i posten om sofaene våre, så kan du kjøpe det du har råd til, og så tilføre når det er behov for det. Slike systemer er vi skikkelig fan av. Tidløse skatter som aldri går av mote. For oss er det viktig å tenke langsiktig, og det har med hele helhetsfølelsen å gjøre – et hjem er ikke skpt på 1-2-3…

Tenk utenfor boksen

String Shelf System som TV-benk.
String Shelf System som TV-benk.

I tillegg til hyllene i tilknytning til kjøkkenet var vi også på jakt etter TV-benk. Det var jaggu ikke noen enkel jakt… Alle vi så var endten for lange, for brede, eller for dype – aldri så vi akkurat den vi ville ha – helt til den dagen vi reiste for å se på de andre hyllene vi skulle ha. Vi så på noen forskjellige og kom på at det kanskje kunne gå an å lage TV-benk av String! Det har vi ikke angret på. Det ble skikkelig kult og originalt. En bonus er jo at du også her kan endre den når som helst, og da har du jo muligheten til å få deg en helt ny TV-benk ved bare å endre på et par ting.

String har jo alle mulige løsninger på hyllesystem, og alle kan benyttes sammen med samme enkle gavler. Systemet er på full fart inn på kjøkken, bad, gang, garderober og mange mange stuer. Vi gleder oss til å utvide String-familien den dagen det blir behov for det!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s