Muuto Connect Sofa – et stykke kunst

Velg utradisjonelt – det er det verdt!

Da stuen vår sto for tur, som det forøvrig kommer egen post om, var vi på jakt etter sofaen med stor «S». Vi ville ha noe ikke alle andre hadde, noe som var både funksjonelt, nytt og utenom det vanlige.

Med der runde mordet fra Normann Cph får du full opmerksomhet fra sofaene
Med det runde bordet fra Normann Cph får du full opmerksomhet fra sofaene

Etter utallige besøk i forskjellige interiørbutikker, noen hundre nettsøk og diverse magasiner rikere landet vi på Muuto Connect. Det har vi ikke angret på. Vi elsker sofaene våre. Det myke utseende kombinert med det stilfulle og kvalitetsvevde ullstoffet er et stykke kunst i seg selv. Det bør det også være til den prisen, men dette er tross alt noe vi skal ha en stund, og det er noe vi tenkte mye på da vi bestemte oss. For det er noe i det å velge dyrt og spesielt, man blir utrolig glad i det, og man kan ha det med seg så lenge møbelet lever, det passer alltid inn. Og selv om det er dyrt – det skal brukes!

Fargevalget er alfa-o-mega

Sofaene var bestemt, nå sto fargevalget for tur. Igjen ville vi ha noe utenom det vanlige. Vi ble vist utallige farger, men ikke de vi ville ha. Vi ville ha blå og fersken… Det kule med Muuto sitt Steelcut trio stoff er at det er flere ulltråder vevd sammen til et skikkelig kvalitetsstoff. Det ferskenfargede stoffet er vevd med røde og gule tråder, det får den til å se rosa ut på avstand. Det blå stoffet er vevd med brune, turkise og lilla tråder og ser på avstand blå ut. Vi ble fortalt at dette var et spenstig valg, og uten å ha sett sofaene live i våre farger, ble bestillingen sendt, og ventetiden startet. Det varte og det rakk, men da de kom… Det var fulltreffer!

Gule, hvite og røde tråder
Gule, hvite og røde tråder

Funksjonelt design

Selv om vi valgte to sofaer og å ha dem stående mot hverandre, er det ingen grunn til å bytte ut sofaene om vi skulle ha behov for mer sitteplass en gang i fremtiden. Med Muuto sitt system kan man kjøpe moduler å legge til den sofaen man allerede har. Utrolig funksjonelt, og det kan være en måte og «samle» sofaer på! Har man ikke råd til akkurat det man ønsker, begynn med det du har råd til og kjøp resten ved en senere anledning. Slik kan du få en helt ny sofa ved bare å legge til en del eller to. Helt perfekt spør du oss!

Brune, turkise og lilla tråder
Brune, turkise og lilla tråder
Reklamer

En kommentar om “Muuto Connect Sofa – et stykke kunst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s